Menu

Gæst på Udby idrætsplads

Formålet med denne side er at give et par råd/tips til de udehold der gæster        Tuse Næs Boldklub, så de nemmest kan færdes på stadion og være med til at kampene bliver afviklet nemmest muligt. 

Adresse : Udby Kirkevej 27, 4300 holbæk

Vores parkerings-areal ligger foran klubhuset med plads til ca. 35 biler ellers kan vi henvise til hallens parkering 100 meter fra idrætspladsen.

Dommere og fair-play:
Tuse Næs Boldklub bruger frivillige som dommer til børn og ungdoms kampe, der gør alt hvad de kan for at dømme så godt som muligt og vi vil gerne opfordre gæstende hold og tilskure til at respektere de påsatte dommere, de yder et stort stykke arbejde, for at vores børn kan dyrke idræt på fair vis.

Baner:
På Tuse Næs Stadion er der 2 x 11 mands baner. 1 X 8 mands, 2 x 7 mands, 1 x 5 mands, 1 X 3 mands, 
På 11 mands kampbanen til venstre for klubhuset er det kun tilladt at spille kampe, ikke træne og tilskuere bedes holde sig ude fra den. Dette skyldes at vi kun har en 11 mands kampbane og prøver at holde den i tip top stand.

Øl og vand:
Klubben har en kiosk hvor der er mulighed for at købe øl og vand til fornuftige priser, og det er derfor ikke tilladt at medbringe øl og sodavand i klubhuset.
Kiosken bestyres af Tuse Næs Boldklub 

Omklædning:
Vi har desværre kun to små omklædningsrum til rådighed i klubhuset, derfor kan det forekomme at gæstende hold skal klæde om i Tuse Næs hallen ca. 100 m fra idrætspladsen.

Spilletøj:
Tuse Næs Boldklub spiller i gule bluser, sorte shorts og strømper. Matcher jeres klub farver (specielt trøje mæssigt) skal i medbringe enten skiftetøj eller overtræksveste.

Luk